top of page
IMG_5019 (2).JPG

Pia Jonna

Det här är jag...

Jag är helt övertygad om att man måste ha en holistisk inställning till hälsa. Allt har betydelse, Vi påverkar och påverkas av allt.


Med min egen långa erfarenhet av sjukdomar kan jag visa på att det går att må bättre och bättre.

Så bra som jag mår idag, så har det inte alltid varit. 


"Jag är född i slutet av femtiotalet. Uppväxt på en bondgård någon mil utanför Filipstad.

Då jag var 16 år träffade jag min livskamrat och kärlek. Vi flyttade ihop i en lägenhet i Filipstad och på bara några år så var vi lyckliga föräldrar till en flicka och pojke.

Nu har min man  och jag varit ett par i 47 år. Vi har haft mycket för oss under våra år tillsammans. Husrenoveringar och massor med andra projekt. 

Numera bor vi i Karlstad.

Våra barn och deras älsklingar har berikat oss med de underbaraste barnbarnen. Vi är så lyckliga att ha dom alla, både stora och små, i våra liv. 


Jag var långtidssjuk under många år av mitt liv. Både med reumatisk sjukdom och senare utmattningsdepression. Med psykoterapi och till sist Ayurveda kom vändningen. Det har varit ett slit men värt det när det äntligen vänder.  


Min start med Ayurveda började med att jag utbildade mig inom Ayurveda under flera år. Även min man har gått flera av utbildningarna

Så sommaren 2010 startade vi tillsammans företaget AyurVeda Livsbalans AB. Under flera år hade vi båda behandlingar på vårt första ställe. Nu driver jag företaget mestadels på egen hand med ayurvediska behandlingar och hälsovägledning, webshop, fysisk butik samt egenvårdsutbildning.


Genom företaget vill jag hjälpa klienter och kunder att hitta deras sanna jag. Hjälpa och vägleda så att de hittar och förstår sin egen kroppskonstitution och får balans i kropp, sinne och själ. 


Om: Välkommen

"Din uppgift är att upptäcka din värld och sen ge dig hän åt den med hela ditt hjärta"

Buddha

Om: Citat

Kontakta mig

Tack för ditt meddelande!

Om: Kontakt
bottom of page