top of page

Älskar den här kryddan!


Kardemumma, visst är det gott?


Jag använder kardemumma varje dag på olika sätt.

Är nog väldigt beroende av att känna både den doften och smaken.

Jag använder mest hel grön kapsel och låter dom koka med i grytor av olika slag.

Kapslarna mjuknar ju när de kokat ett tag och då går det att tugga ur fröna. Såå gott!När jag vill ha mald kardemumma kör jag kapslarna i en elektrisk kryddkvarn. Den doft och smak som blir då är gudomlig! Det blir alltid såå smakrikt när hela kryddor mals.


Dricker du kaffe kan du prova att lägga i lite mald kardemumma i och då tar det bort lite av gifterna som finns i kaffet, enligt ayurveda...Kardemumma ekologisk kan du förstås köpa i min butik och webbshop!


Ha det gott!

Kram

Pia Jonna

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2 Post
bottom of page