Äntligen!


Äntligen har jag hittat ett nytt "hem" till min behandlingsutrustning!

Nu har den gjort en lång resa från Karlstad till sitt nya "hem" som är hos Anette Christensen på Ayurveda Center i Malmö. Så roligt och jag är så tacksam.


Det var magiskt hur det blev eller så som det är när det är rätt. Min intuition hjälpte mig. En känsla och en tanke dök upp i mitt huvud, bara så där.

En person och ett företagsnamn "kom till mig" och genast skickade jag ett mejl med en intresseförfrågan.

Jag fick en supersnabb återkoppling sedan tog det någon dag så kom ett JAA på min fråga. Å, vad glad jag blev.

Och sedan fick jag också veta att Anette länge sökt efter en bädd och utrustning!! Så visst blev det rätt!!

Att lita på min magkänsla och också lita på hur det känns i hjärtat och att känna in en annan person är stort. Jag vet att det fungerar så men blir ändå så glatt överraskad och tacksam att jag numera får lita på mig själv och det jag känner in.****** Å, den här behandlingsutrustningen är så vacker! ******

När min man och jag startade AyurVeda Livsbalans AB 2010 och skulle börja med de här behandlingarna så la min man ner mycket kärlek och omsorg på att få allt att stämma med bädden och allt som hör till. Det var mycket funderingar på vilket material och färger som skulle användas osv. Jag sydde Swedana-tältet, vilket ju inte var det lättaste heller...


Vi gjorde parbehandlingar med Abhyanga-Shirodara-Swedana, hade varsin bädd och var i samma rum när vi gjorde dessa behandlingar.

De blev fantastiska energier och många tacksamma par som gick därifrån med ett leende på läpparna.

Oftast var det ett par, där kvinnan bokat till sig och sin man. Och ofta var mannen skeptisk till det han nu blivit "medsläpad" till.

Men... det brukade alltid sluta med att mannen hade en helt annan uppfattning efteråt.

För efter att ha njutit av en mjuk, varm och skön oljebehandling till lugn musik och en te-stund efteråt så konstaterades det att det varit en underbar upplevelse. Och ofta kom den insikten från mannen att det kanske inte alltid är så rätt att tro att män BARA ska ha hårda fysiska kroppsbehandlingar.

Nu när utrustningen är borta från mitt behandlingsrum så blev det väldigt tomt, förstås. Dock har jag, nu under höstlovsveckan, fått väldigt fin hjälp och många goda råd av mitt barnbarn Folke som snart fyller 8. Han har bestämda åsikter hur allt ska stå i rummet :)


Jag är oerhört tacksam för alla Abhyanga-Shirodara-Swedana behandlingar som jag fått möjlighet att göra.

Stort tack till alla er som njutit av de här oljebehandlingarna som är mjuka, varma och verkningsfulla.


Jag fortsätter med de övriga behandlingarna och hälsorådgivning som finns hos mig. Kanske kommer det till någon ny behandling, vem vet. En del saker i livet faller bort och nytt kommer till och så vill jag att mitt liv ska vara.Mina funderingar och idéer inför framtiden är många. Jag vill att livet och det jag gör ska innehålla ett flöde. När något stagnerar behövs ny energi. Livet måste ha utveckling och förändringar behövs men det måste vara i en balanserad form. Ett långsiktigt mål och med några delmål på vägen.

Drömmar och idéer måste få ta större plats och livsnjutning måste finnas med i mitt liv.

Vi kan ju aldrig leva om livet utan det är ju här och nu... Och det är så viktigt att fylla det med det som ger kraft, energi och livslust.


Stort tack till dig som hjälpte mig att dela på sociala medier när jag bad om spridning av mitt inlägg om behandlingsutrustningen. Det gav mig verkligen insikten av att jag har så många fina vänner runt om mig, både på sociala medier och IRL.


Ta väl hand om dig och låt inte dina drömmar och idéer blir liggandes och skvalpa runt endast i tankarna. Prova och gör något nytt! Se att det

finns mycket att upptäcka inom dig som kanske bara legat där och slumrat större delen av ditt liv.


Stor varm kram

Pia Jonna

dipl. ayurvedisk hälsovägledare/terapeut på AyurVeda Livsbalans AB i Karlstad.

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla