top of page

Äntligen vårdagjämning!

Uppdaterat: 19 jan.


Jaa, äntligen är det vårdagsjämning! Och med tanke på det fruktansvärda som händer i världen, kan jag känna att det blir viktigare och viktigare att ta till vara på alla stunder.

Att vara i nuet, känna att de där "enkla" sysslorna i vardagen också kan kännas bra. Njuta av det som finns här och nu.


Men jag vägrar vara den som "sticker huvudet i sanden". Jag blundar inte för allt lidande och det fruktansvärda som händer, utan jag vill hålla mig uppdaterad. Dock försöker jag göra det på ett balanserat sätt och jag bidrar även med det jag har möjlighet till.


En del dagar kan jag ändå tycka och känna att allt känns tungt och jag blir så påverkad av det som händer. Tappar energi! Och de dagarna kan jag känna det så meningslöst och fjuttigt att jag skriver om hur vi ska ta hand om oss, äta rätt och röra på oss osv. När det är krig och människor som lider.

Krig som skoningslöst skövlar och raderar ut städer och människor, splittrar familjer och trasar sönder allt.

Människor som hade drömmar och visioner. Barn som aldrig får växa upp. All den ondska som förintar oskyldiga människor. Jag ber för dom!


Jag är tacksam över att jag lever där jag gör, tacksam att jag får ha kvar mina nära och kära, tacksam att ha en varm säng att sova i, tacksam att kunna leva och röra mig fritt, tacksam att kunna äta mig mätt när jag är hungrig, dricka vatten när jag är törstig. Det är verkligen ingen självklarhet för många människor. Jag ber för alla dom. Jag ber för fred!


Var rädd om dig!

🙏💜 Kram / Pia Jonna

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page