top of page

Avslutade med det bästa... Marmabehandling.


Idag har jag gjort sista behandlingen i min lokal på Stenhagsgatan 4D på Våxnäs i Karlstad.

Det kändes lite konstigt att det är den sista men jag är så tacksam för alla fina människor som jag fått möta genom åren.


Tacksam för att har fått följa med på era inre resor.

Tacksam för alla djupa sanningssamtal.

Och att marmabehandling är den behandling som gjort den störta skillnaden i människors liv + de djupa innerliga samtalen vi haft.Jag blir så varm i hjärtat av att få höra att jag hjälpt så många att få må så mycket bättre.

Och jag har fått så många vackra blommor, fina kort och gåvor...

Den allra sista kunden idag var Caroline M som fick landa i sin femte marmabehandling och jag fick den här fina blombuketten av henne.

Ja, det är en fantastisk tid jag haft och jag vet inte vart mitt liv för mig härnäst.


Men... Innan jag är helt färdig i min lokal har jag fått order från några män (!) i BRF styrelsen att väggen vi byggde för att skapa två rum + allt annat som jag tycker har tillfört något trevligt, det ska bort! Allt ska återställas till den trista och kala lokal så som den såg ut då vi flyttade in där för nio år sedan.

Japp, bara att hugga i igen morgon!


Ha det fint, du som läser här på min blogg!


Varm kram

Pia Jonna

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page