BEHANDLINGSUTRUSTNING TILL SALU!

Uppdaterad: apr 2


Behandlingsutrustning
Abhyanga - Shirodara - Swedana

Är det någon som vet någon som behöver en komplett utrustning så finns:

Abhyanga-bädd, Swedana-tält, Shirodara-ställning och diverse tillbehör.

Bara för köparen att starta upp behandlingsverksamheten direkt.


Livet är föränderligt!


Och nu har jag bestämt mig för att göra förändring på mitt jobb. Avsluta saker för att se vad som kan göras plats för, inte bara rent praktiskt utan se vad som känns rätt, där jag befinner mig i livet nu.


Så min behandlingsmeny kommer att se annorlunda ut framöver.

Abhyanga = helkroppsmassagen + Shirodara = oljestrålen + Swedana = ångtältet, alla de behandlingarna kommer inte längre att finnas hos mig.


Några kanske blir besvikna, de här behandlingarna finns ju inte på så många ställen i Sverige. Men nu är det som det är...


HUR SER DEN KOMPLETTA BEHANDLINGSUTRUSTNINGEN UT?


Jo, Abhyanga-bädden är i trä och målad med en speciell filmjölkslasyr och en speciell knackteknik i jordfärgerna, Guldockra och Caput mortum. Bara naturligt alltihop - inga giftiga färger.

Mått på bädden: Bredd: 96 cm. Längd: 2,10cm. Höjd: 77cm.

Bädden går att plocka isär och är gjord så att själva bädden kan plockas av ”benbockarna”. Smidig att lyfta av och flytta om det behövs.

Vid huvuddelen finns ett hål i en särskild platta där oljan från Shirodara-strålen rinner ner och samlas upp i en gryta på kokplattan.

I fotänden finns under bädden en utdragbar hylla där steamern ”kopplas ihop” med ångtältet.


Shiodara-ställningen är av ren koppar med en golvplatta i samma färgsättning som bädden. Ställningen är flyttbar och har små hjul under plattan.

Inget av dessa är på något sätt slitet utan de är fortfarande mycket vackra. Koppar behövs ju bara få en putsning då och då.


Swedana-tältet har jag sytt och det fungerar fint dock går det inte att få bort oljefläckarna som finns på sidorna, längst fram. Och det blir ju alltid nya oljefläckar. Jag har alltid tvättat tältet efter varje behandling med plasten suger in oljan och blir svårt att tvätta bort.


Jag hoppas att det finns någon därute som längtar efter att få börja göra Abhyanga - Shirodara -Swedana och som liksom jag uppskattar ett gediget och fantastiskt vackert hantverk.


Alla övriga frågor om utrustningen kommer jag att svara på via

mejl:

info@ayurvedalivsbalans.se

eller sms 070-236 33 96

eller pia.jonna@hotmail.com


Kram

Pia Jonna

Shirodara
Shirodara - Oljestrålen


224 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla