top of page

En påminnelse till dig...

Uppdaterat: 19 jan.

Julen närmar sig! Bry dig inte om vad andra säger är viktigt, eller vad som "måste" göras inför julen. Känn in vad det är som känns bra och rätt för just Dig.

Alldeles för många känner ångest och press på att julen måste bli perfekt. Och vad är det egentligen som behöver vara perfekt???

När vi är stressade är det svårt att kunna njuta av det som finns omkring oss. Det där fina som infinner sig när vi stannar upp och tillåter oss vara i nuet med alla sinnen.


Några välmenta ord till dig som känner stress just nu:

Stanna upp och ta in det som känns extra fint med julen, just för dig. Är det doften av nybakt saffransbröd och smaken när du får första tuggan i munnen?

Eller doften av kanel på risgrynsgröten? Doften när du skalar en clementin? Doften av nybakta pepparkakor. Doften av glögg och känslan av värmen som sprider sig i kroppen när du dricker den? Doften av en äkta julgran? Doften när du öppnar en chokladask?

Doften av när du tänder stearinljus?

Ja det finns ju mängder med fler saker som vi tar in med våra sinnen. Dock brukar det vara just dofter som får oss i en viss stämning. Håller du med om det?


Ta väl hand om dig själv både före, under och efter julen.

Kärlek och kram!

Pia Jonna

37 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1件のコメント


dansamedvargar
dansamedvargar
2022年12月14日

Tack kära du, så fint att påminnas! Ingen stress här. Kärlek till dig ❤️

いいね!
Inlägg: Blog2 Post
bottom of page