top of page

Ett februari-erbjudande till dig!

Uppdaterat: 17 majOm du vill ta hand om din hälsa med hjälp av Ayurveda ger jag dig rådet att starta med en hälsovägledning hos en dipl. Ayurvedisk hälsovägledare eller hos en Ayurvedisk läkare.


Lär känna dig själv!

Att komma till rätta med besvär och obalanser innebär att du behöver lära känna dig själv. Och du har stor hjälp och får de nycklar som du behöver genom att göra en hälsovägledning.

Har du tappat bort dig själv och gjort avkall på din hälsa, av en eller annan anledning, så måste du ta kommandot över ditt liv igen. Många av dina vanor och ovanor är grundade då du var liten och tyvärr är det lätt att ta dem för givna. Även om du innerst inne känner att de inte är till nytta för dig längre.


Förebyggande hälso- och sjukvård.

Ayurveda fungerar bäst som förebyggande hälso- och sjukvård för att rätta till obalanser innan de leder till sjukdom. Men är du redan sjuk så finns det ändå anledning att göra en hälsokonsultation. För när kroppen får det den behöver, och framförallt slipper det som stör, då börjar allt samverka för att återskapa perfekt hälsa.


Här kommer ett erbjudande till dig och som gäller nu under februari.

PRESENTKORT:

Köp ett presentkort på hälsovägledning + uppföljning!

Nu under februari får du 20% i rabatt. Du sparar 297kr!


Köp nu men du kan boka tid längre fram i vår!


Presentkortet köper du hos mig i butiken i Karlstad. Och har du inte möjlighet att besöka mig under februari så kan du ringa mig på 070-2363396 så hittar jag en annan lösning.


Hälsovägledning 90 minuter, ord. pris 895kr + Uppföljning 45 minuter, ord. pris 590kr =. 1485kr.

Efter att 20% rabatt är dragen blir ditt pris = 1188kr.

Här kan du läsa mer om hur en hälsovägledning går till


OBS! Erbjudandet gäller ej vid betalning med Epassi, eftersom jag redan betalar ett belopp vid varje behandling och köp som går via dom.


Varma hälsningar

Pia Jonna Ludvigsson - dipl. Ayurvedisk hälsovägledare/terapeut

på AyurVeda Livsbalans AB i Karlstad.


83 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2 Post
bottom of page