top of page

Försäljningen av webbshopen är klart!

Uppdaterat: 21 jan.


Helgen som gick hade jag och min man ett möte i Stockholm med företaget som köper AyurVeda Livsbalans webbshop.

Men först ut på fredag hann vi umgås med både barnbarn och sonen.

På lördagsmorgon tog vi Tvärbanan från hotellet för att möta upp och för första gången träffa Therese Wikström som ska bli ny ägare till vår webbshop. Så kul att äntligen ses!

Therese är sedan några år tillbaks ny ägare på Human Health i Luleå.


Vi jobbade från 10-16 med avbrott bara för mat och fika så det en rätt så lång dag med mycket koncentration och tankeverksamhet.

Men vi är så innerligt tacksamma för att vi lämnar över till en person som vi verkligen kände var helt rätt. Therese är en varm och fin person och som är seriös i det hon gör. Det kommer att bli så bra att sälja webbshopen...


9 maj träder köpet i kraft och webbshopen flyttas då till Human Health i Luleå och webbshopen byter namn! .

Här avslutar vi jobbmötet! Det är två nöjda och glada kvinnor. Och det blev en toppenfin helg med soligt, varmt och vackert sommarväder.

Och det är fantastiskt hur saker och ting faller på plats. När jag mot slutet av förra året började fundera på att avsluta webbshopen önskade jag att den skulle få leva vidare. Och jag började tänka vart och till vem jag skulle ställa frågan. Det som "kom till mig" var Human Health i Luleå. Så jag sände iväg en förfrågan OCH det visade sig att Therese hade funderingar på att starta webbshop! Så det blev så rätt redan från början. Nu i helgen var det första gången som jag och Ludde träffade Therese och det kändes som helt rätt person att sälja webbshopen till. Hon är en varm och fin person och som är seriös i det hon gör.

Och för mig som gått både ayurvedautbildningar och massageutbilningar hos Human Health och Lola Svedenbäck, så känns det lite som att cirkeln sluts när webbshopen hamnar där. Allt blir som det ska bli!

Kram

Pia Jonna


7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page