top of page

God fortsättning på nya året!

Uppdaterat: 17 maj 2023Hoppas att du haft en fin jul och nyårshelg! Och att 2022 börjat bra.


Själv är jag så tacksam för året som gick och allt jag fått uppleva. Tacksam för livet.

Och det blev också ett fint avslut på 2021. Från juldagen och fram till nyårsafton fick jag vara farmor på heltid OCH även mormor, då det blev några kusin-träffar här hemma.

Jag älskar att få vara med mina barnbarn. Det ger mig så fantastiskt mycket glädje och goa skratt.

Vi avslutade alla helger med att ha en nyårsfest hemma hos oss.

Så tillsammans med våra två barn och deras familjer + Ludde och mig så blev vi totalt 9 personer.

Och vi hade en jättemysig nyårsafton tillsammans och med all god mat och dessert som serverades. De är otroligt kreativa och duktiga kockar vår son och vår måg!

Ja, så lyxigt hade vi det, Ludde och jag, vi behövde varken köpa eller laga iordning nyårs-maten. Bara fixa dukning och greja så att ett av rummen förvandlades till festlokal...


Nu känner jag att år 2022 kommer att bli fint och innehållsrikt. Det känns liksom i hela kroppen. Som en våg av förändring... Att något väntar runt hörnet.


Visst, vi har en pandemi som pågår fortfarande och det måste vi fortsätta att respektera men vi måste också leva ett liv om vi kan. Livet pågår ju här och nu.


T ex ska vi ta till vara varje tillfälle som ger oss möjlighet att lära oss nya saker. Hitta nya vägar, bryta mönster och beteenden som kanske inte är så aktuella där vi är i livet just nu.


Och att ha roligt är också oerhört viktigt, eftersom det ger Prana, livsenergi. Det hjälper ju till att stärka och förbättra immunförsvaret som är viktigt, alltid.

 

Känner du att du vill förändra och förbättra din hälsa, ditt immunförsvar och hela ditt liv med hjälp av ayurveda,

(ja, om du inte redan gör det förstås,) så prova! Du har inget att förlora, bara allt att vinna. Ayurveda kommer att öppna upp för så mycket nytt i ditt liv. Du kommer att förstå vad just du behöver göra för att bli sann mot dig själv.


Och som du nog redan vet så kan du boka hälsokonsultation hos mig i Karlstad.

Ta väl hand om dig och njut av livet!

Kram

Pia Jonna25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page