top of page

Hemma igen

Uppdaterat: 21 jan.

Nu har vi varit hemma i Karlstad en vecka...

Nu är det länge sedan som jag skrev här på bloggen...

Jag hade stora planer på att skriva under tiden jag var på resa men det blev inte av. Det blev endast några korta inlägg på Facebook och Instagram.

Jag bara njöt av ledigheten och värmen.


Ja, för dig som inte vet så har jag och min man varit på resa med bil ner genom Europa. Som slutmål hade vi Pescara i Italien. Älskar ju Italien väldigt mycket så det är ett kärt resmål för oss. Det här var 17:e gången!!!


Fyra härliga veckor blev det!

Resan blev en skön blandning av ayurveda och dolce vita. Och allt blev precis så bra som jag önskat. Så lyxigt att kunna ta dagen som den kom utan att behöva planera allt i förväg.


Vi hade bara bokat hotell på två platser innan vi åkte, allt annat blev på känsla och att våga ha tillit till att allt skulle ordna sig. Och det fanns alltid lediga hotellrum på de platser vi ville stanna på.Jag har längtat och sett fram såå mycket att få göra just den här resan! Den var mitt mål då i våras när jag sålde webbhopen, stängde ner butiken och pausade verksamheten i Karlstad.


Det här var ju första gången på väldigt länge som vi inte hade några tider eller åtaganden som tog vårt fokus. Så av den anledningen blev den här resan väldigt speciell för oss båda.


Vi försöker så ofta som är möjligt att följa flödet och inte göra motstånd mot det som händer. Och att vi kan ändra våra planer om energier eller platser inte känns rätt.

Det är både spännande och rent magiskt hur många gånger som situationer fallit på plats under den här resan. Budskap som kommit till oss och även personer som kommit till oss just precis i rätt ögonblick...


Resan handlar inte om att "samla poäng" eller att bocka av sevärdheter. Inte riktigt vår grej!


Det som känns viktigt för mig med att resa är att få möjlighet att uppleva andra platser och ett annat sätt att leva. Känna andra smaker och dofter. Och just i denna resa få möjlighet att njuta av att vara i nuet. Och lyckan att få möjligheten att väva in både Ayurveda och Dolce vita i ett och samma "paket".

Allt det här är verkligen något som jag kunde ta till mig helt och fullt denna resa.

Och nu när det är både kyligt och regnigt här hemma är det ännu härligare att ha alla bilder och minnen att se tillbaka på.


Vill du vara med på resan? Fortsättning följer...


Jag är taggad att skriva mer...


Ha det gott så länge!


Varm kram

Pia Jonna


39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page