top of page

Hopp om värme!


Kylan har verkligen en järngrepp om oss just nu... Kan kännas lite hopplöst nu när många (inkl mig) längtar efter värme och grönska. Men det finns hopp!!!

Nu på morgonen när jag promenerade till jobbet så var det kyligt och flera minusgrader men solen skiner och värmer redan. Så det känns riktigt positivt, tycker jag.

Och det finns något speciellt i luften just nu. En känsla, en go känsla.


Men om Du känner att det är tungt och jobbigt just nu så försök ändå att ta till vara på den här tiden med att ta hand om dig lite extra efter vintern.

Det kan vara t ex att laga mat som inte är tung och stabbig. Men välj ändå varm mat. Sippra kokt varmt vatten under dagen så hjälper du matsmältningen m.m.. Undvik allt som är kallt, gäller både mat och dryck.

Fortsätt med insmörjningen av kropp och huvud och gör det morgon eller på kvällen, välj det som känns bäst så det blir av.

Njut av att tända rökelser.

Gå ut och vänd ansiktet mot solen (om nu solen skiner hos dig också).

Ta promenader varje dag och se skillnaden i naturen från dag till dag. För det händer mycket nu om du bara stannar upp och betraktar. T ex fåglar som kommer tillbaka efter vintern och kvittar ljuvligt, Ja det finns mängder med positiva saker att fokusera på.


Känn att det här blir en toppenfin dag och att det är en toppenfin tid nu!


Nu ska jag återgå till sysslorna här på jobbet. Just idag har jag butiken öppen fram till 11.

I eftermiddag/kväll är det behandling som gäller.


Soliga kramar till dig!

Pia Jonna


12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2 Post
bottom of page