top of page

I Italien kom värmen... ..

Uppdaterat: 20 jan.

Häng med på min reseberättelse. Inledningen börjar här!

Nu är vi äntligen i Italien och har tänkt stanna en natt vid Gardasjön (Lago di Garda) och där möts vi äntligen av värmen.

Som jag skrev i förra inlägget så har vi varit där förut men det var inte helt likt sig nu. Ja, Gardasjön såg ju förstås ut som den gjorde då.

Men Riva del Garda, (ca 17 000 invånare) är annorlunda nu. Mer "turistiskt" och inte alls som vi upplevde orten första gången vi var där.

Vi kör omkring en stund för hitta ett bra hotell för en natt.

Då händer något speciellt och oväntat! Ludde upptäcker en hotell-skylt längst vägen och säger:

- Hotel Roma! Men det var ju där vi hamnade sent en kväll för 21 år sedan när vi kom dit på motorcykeln. Ja, och så blir det även den här gången. Och även denna gång finns ett rum ledigt till oss. Alltså... Med tanke på hur många hotell som finns där! Visst är det häftigt?


Jag njuter av en eftermiddag och kväll vid Gardasjön

31 augusti

När vi ska åka vidare mot Verona den här morgonen så har vi tänkt åka efter Gardasjön, som vi gjorde på mc-semestern. Det var ju så himla vackert där och vi tänkte köra till Desenzano del Garda och uppleva den platsen igen. Men det var tydligen inget vi skulle göra igen!

För den här morgonen när jag börjar köra den väg vi tänkt ta så har GPS:en en helt annan uppfattning. Den leder oss in på en annan väg och som leder oss upp mot Autostradan. Och då när vi redan är på väg känns det bara krångligt att vända om. Ja, så vi såg det som ett tecken! Ok, ok, tack för hjälpen universum!

Det är coolt det här "tänket" att man inte måste hålla fast vid något utan istället följa flödet. Allt blir så bra som det kan bli!


I nästa inlägg väntar Verona!

Kram

Pia Jonna
9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page