top of page

Ingen vanlig dag idag...

Idag ska Ludde och jag åka iväg och hämta vår dotter som har opererats och fått en ny knäled! Så härligt att operationen är gjord och att allt gått bra. Hon var bara 6 år när hon fick Juvenil artrit och tappade vatten ur sitt knä för första gången och det har hon därefter gjort åtskilliga gånger i sitt liv. I år fyller hon 48. Och alltsedan sedan sjukdomsstarten har det blivit åtskilliga åtgärder och medicinering. Jag känner stor tacksamhet för allt sjukvården gör och har gjort genom åren.

Men jag kan ändå inte låta bli att fundera över hur allt hade blivit om jag hade haft Ayurveda och den kunskapen redan då! Hade jag kunnat påverka händelseförloppet? Om jag redan då vetat om Ayurveda och hur den hälsoläran/sjukvårdssystemet ser på de olika sjukdomsstadierna? Att det finns sätt att se saker i ett tidigt stadium. Ja, det lär jag aldrig få veta men allt är som det är nu och jag kan aldrig få reda om jag hade kunnat gjort skillnad för henne.

Just nu är jag bara innerligt glad och lycklig över att vi får hämta henne och att hon kommer hem till sitt hus och sin fina familj.


Kram

Pia Jonna  

 

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page