top of page

Jag rensar, säljer, lämnar...

Uppdaterat: 19 jan.


Idag skulle det varit skönt att få landa i att jag gjorde min sista arbetsdag i går...

Men som den Vata-Pitta personlighet jag är så vill jag fortsätta för att få klart.


Och först ut på morgon var ett möte med vår datasupport (en kille som är supertrevlig och superduktig). Och självklart så fixade han det vi behövde hjälp med. Jag var så tacksam så jag bara ville ge honom en stor kram!


Redan igår efter att jag avslutat och gjort den sista marmabehandlingen så började Ludde och jag att börja plocka ner det som ska återställas i lokalen.

Idag har vi kört på hela dagen och lokalen börjar kännas overklig kal mot hur den varit under de nio år jag haft den.


Nu rensar jag bort och säljer det som går och kör en hel del till återvinningen.

Och i morgon, fredag 26 maj och lördag 27 maj, så kan den som vill titta in till oss och se om det finns något av intresse att köpa.


Det finns även en del produkter kvar i hyllorna. T ex Eko kallpressad sesamolja, Chyvanprash och Chyavan pura och en hel del andra Markarydprodukter, På måndag ska alla de produkterna skickas upp till Luleå.

Det finns chakrarökelser kvar och även en del kryddor och lite annat kvar i hyllorna.


Jag hade tänkt slänga in nån bild från dagen men dessvärre har jag helt glömt bort att ta ett enda foto idag förutom att jag fotograferat till alla facebook-annonser jag lagt ut idag.


Men nu tar jag kvällen och tar nya tag i morgon!

Och så fortsätter jag att njuta av alla vackra blommor jag fått! Och jag fortsätter också att njuta av allt det jag lycktas med under de här åren. Inget jag trodde om mig själv då för rätt många år sedan.

Så, ja jag känner så stolt, glad och tacksam för allt jag fått vara med om. Alla fina människor som jag träffat.

Å, det är så spännande att se vart allt ska leda till nu...
Allt gott till dig!

Kram

Pia Jonna


11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page