top of page

Livet är här och nu...

Uppdaterat: 19 jan.

Massage - Meditation - Bra tankar - Pauser - Yoga - Andningsövningar - Promenader - Yoga - Fina samtal

Det är ju inget nytt att jag alltid börjar min dag med att ge min kropp massage med varm sesamolja. Jag har ju en hel del ritualer som följer med mig under min dag och så har det varit alltsedan jag började leva med ayurveda. Som att på morgonen dricka kokt vatten, skala de blötlagda sötmandlarna, göra min yoga innan frukost, jag allt det där och lite till som jag gjort även då jag jobbade.

Men nu när jag har all tid i världen så blir varje moment extra heligt. Att ha tid att reflektera på det som finns kvar, som ska läggas på rätt plats.

Kunna sitta kvar efter frukosten och prata med min man. Ha tid för de djupa och fina samtalen. ingen av oss behöver ju hasta iväg på morgon.

Att ha tid för att läsa meningsfulla böcker. Även att kunna vara i tystnad. Tänk så otroligt många tankar som får bli "färdigtänkta". Få vara filosofisk och ha kvar tankarna precis som de är, just för tillfället.

Och att kunna ha möjlighet och tid för att göra yoga även på eftermiddagen och tillsammans. Vi flyttar lite möbler och lägger ut våra härliga ullyogamattor.


Tända stearinljus, vacker musik och en stunds vila efter promenaden.

Vara tacksam över livet. Se nya möjligheter. Ha drömmar. Våga förändra.

Vara tacksam för de som finns i mitt liv.


Njuter av det enkla i livet allt det som faktiskt känns som det största och mest meningsfulla.

Kram

Pia Jonna

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page