top of page

Tankar om livet här och nu

Uppdaterat: 19 jan.

Vissa dagar är trögare än andra... Det går liksom inte att känna något flyt alls.

Solen skiner och det är vackert väder men ändå känns det som att allt är satt på paus. Livet är ju ändå här och nu och dagar går som inte går att få tillbaka.


Corona håller i och hur länge orkar vi alla hålla i och hålla ut?


Att ha ett företag i dessa tider är verkligen tufft. Mycket som inte fungerar när vi ska beställa varor, mycket som är slut eller så har leverantörer inte fått hem vissa varor på grund av Corona. Ibland kommer varor med kort bäst före datum.

Så det blir mycket strul… Ja, ni fattar!

Behandlingarna vill jag fortsätta pausa ett tag till för säkerhets skull men det känns också tomt och konstigt. Men ändå nödvändigt, de behandlingar jag gör är ju nära inpå kroppen.


Visst kan och vill jag njuta av livet även här och nu men det känns som att jag väntar på att allt ska bli som innan. Eller kanske är det inte så? Kanske är det en förändring jag väntar på?


Jag vet att de här tankarna som snurrar just nu kommer då och då och oftast hänger det ihop med att nattsömnen blivit störd. Jag är superkänslig! Om jag inte kan sova ordentligt en natt så vet jag att nästa dag blir jobbig. Sömnen är så viktig för att orka med.


Men jag vet också att när den här dagen är över så kommer nästa att kännas bättre. Det brukar vara så.


Så jag fortsätter min dag med lite diverse saker som ska göras. Och fortsätter också att fundera ut hur jag på bästa sätt ska hålla liv i företaget. Hur jag kan öka försäljningen både i butiken och på Webshopen så att jag kan hålla näsan över kanten under den fortsatta pandemin.


Livet är inte alltid lätt och jag vet att jag inte ska klaga för det kunde vara mycket värre än så här. Jag har ju människor omkring mig som jag älskar och det är ju egentligen det som är det viktigaste.


Och... jag har faktiskt hopp om livet och oftast har jag koll på läget 😊 Och det kommer ju ett liv även efter Corona.

Kram

Pia Jonna


27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page