top of page

Lyxtid!

Uppdaterat: 18 jan.

Så var det måndag igen och en ny vecka... Helgen har varit härlig och avkopplande.

Lördagsmorgonen började i vår BRF förenings träningslokal. Där kan man boka in tider och vara helt ensam, vilket ju passar perfekt särskilt i Coronatider.

Sedan hämtade vi upp vårt äldsta barnbarn och fick flera timmar med henne och det är alltid lyxtid. Att få vara med sina barnbarn är en så viktig del av livet. Att få se dom utvecklas och få ta del av deras klokhet och tankar.

För min del blev det här en återhämtningshelg! Fast helt stilla kan jag aldrig vara. Min personlighet vill inte ha det så. Jag tycker om att göra saker fast numera gör jag det på mitt sätt och har ingen stress i det jag gör. Det har till och med blivit lättare nu i och med Corona. Mycket saker som inte går att göra och det innebär mera lugn. Det passar mig bra. Jag behöver mycket lugn och ro. Behöver mycket tid till reflektion. Inom Ayurveda finns ju förklaringar på det här vad varje kroppstyp behöver för att få balans. Stämmer klockrent! Önskar jag hade haft Ayurveda då, när jag blev sjuk och "gick in i väggen". Men bättre sent än aldrig.


Så under helgen har det även blivit en del promenader, lite webbshops-arbete och mer njutningstid.


Vi avslutade helgen med att baka lite matbröd.

Lyx!


Ja, allt det här handlar för mig om lyx! Att ha människor runt mig som gör mig glad. Att få ha en livskamrat som jag kan dela allt med i livet och att vi bägge vill fortsätta utvecklas och vill förändra. Att veta att ens barn har det bra och har bra livskamrater. Att få vara mormor och farmor.


Ja, jag kan bara konstatera att jag har det jäkligt bra!


Ha en fin måndag!


Kram & kärlek

Pia Jonna43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page