top of page

Såå många känslor och såå många minnen!

Uppdaterat: 14 apr.


Oj, oj så många känslor som bubblade upp i mitt inre den där dagen då företaget avslutades.


Så många minnen!

Jag tänkte tillbaks på alla som kommit till mig och som jag lärt känna under åren.

Så många fina samtal jag haft tillsammans med alla fina människor.

Så många som jag hjälpt till ett friskare liv. Och så många trasiga människosjälar som jag hjälpt till att laga och ge nytt hopp.

Alla djupa och ärliga samtal. Alla tröstande ord som

sagt när det funnits svåra stunder. Många av er som sagt att det känts så annorlunda att komma till mig. Att det känts så äkta.

Det känns härligt att veta. Jag vet ju att när vi håller oss till sanningen och äktheten och vågar se det som gör ont i själen då växer vi som människor.

Det är både fint och viktigt att få prata om det som känns sorgligt och smärtsamt. Livet på riktigt, är inte alltid så lätt och det kan vara svårt att hitta rätt i livet och jag vet att många av er tagit stora kliv och gjort stora förändringar till ett bättre liv.

Ni är många som kommit fram till er egen sanning och som nu kan stå i ljuset och vara den ni var ämnade att bli. Så många solskenshistorier som jag bär på i mitt inre. Det känns så fint och vackert. Och så många varma kramar jag gett och också fått. Allt finns bevarat nu i mitt hjärta för alltid och jag kommer alltid att ha i minnet det som Ayurveda och min verksamhet gjort för människors hälsa och välmående.Så många som kommit på marmabehandlingar och på huvud- och ansiktsmassage och fått ett lugn i kropp och själ. Den där sköna och varma bädden var alltid så uppskattad och likaså det tunga täcken som jag la över som avslutning.Så många ni är som suttit mitt emot mig vid konsultationsbordet.

Alla livsstilsråd jag förmedlat och alla pulsavläsningar jag gjort för att kartlägga kroppstyp, obalanser, subdoshor m.m.Och Basti (Adrenaldam), "dammen" som fyllts med varm olja och örter, den har varit en viktig del för många som hamnat i för mycket stress. Den har hjälpt till att läka njurarna.


Och så många som har njutit av Abhyanga (helkroppsmassage), den varma oljestrålen (shirodara) och det sköna ångtältet (Swedana) som jag sänkt ner som avslutning på behandlingen.


Och så många kunder som under åren handlat i butiken och på webbshopen.


Och så många som tagit del av ayurveda-utbildningar hos AyurVeda Livsbalans AB och alla som kommit på föreläsningar och mässor under åren.


Tack för allt som jag fått uppleva tillsammans med er kära kunder och klienter.


Jag har nämnt det tidigare och jag säger det igen. Jag har ingen aning om ifall jag i framtiden kommer att erbjuda rådgivning och behandlingar igen. Framtiden får visa på vad som kan tänkas bli aktuellt.

Det jag känner mest just nu är att det är viktigt att ge mig själv tid för att må så bra som möjligt och få njuta av att vara pensionär. Och bloggen fortsätter...


Allt vackert till dig/er!

Kram

Pia Jonna

45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page