top of page

Magiskt hur livet flyter på

Uppdaterat: 21 jan.

Nu har jag inte skrivit på min blogg på länge. Dagarna rusar iväg...

Det är mycket nu...

Bara om någon vecka ska butiken i Karlstad stänga ner och webbshopen ska säljas.. Måndag den 8 maj är sista dagen som butiken är öppen för den som vill besöka den innan den upphör. Och samma dag ska webbshopen överlåtas och produkter skickas iväg till det nya stället.


Nu till helgen åker min man och jag till Stockholm för att träffa den som ska ta över vår kära webbshop! Mycket som ska hinnas med den helgen!

Jag väntar med spänning på att få berätta för dig vem som tar över och vart shopen ska hamna!


Dagarna för övrigt rullar på med behandlingar! Inte sedan före pandemin har det varit ett så stor efterfrågan på behandlingar och hälsokonsultationer. Jättekul!

Och så fint det känns att få den här avslutningen. Och från 1 juni väntar en ny tid i mitt liv. Det blir en omstart igen! En längre paus från arbetslivet! Känna in vad jag vill ha i livet. Vad jag vill fortsätta med längre fram. Känns så skönt att bara kunna vara trygg i det som sker.


Ja, det är fantastisk magiskt hur allt flyter på just nu för mig. Det märks att jag tagit rätt beslut. Du vet uttrycket: går det lätt så är det rätt!


Och att våren äntligen är här gör ju inte saken sämre!


Allt gott till dig!

Kram

Pia Jonna

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page