top of page

Mitt doft-tips!

Uppdaterat: 17 maj


Du som känner mig vet ju hur mycket jag gillar Italien... Men när jag inte har möjlighet att åka dit, så här på vårkanten, så ser jag till att få ta del av där ljuvliga dofterna ändå.

Då är det ju perfekt att besöka en blombutikskedja som säljer citrusträd som blommar. Så gjorde jag igår. Jag skulle köpa blommor till balkongen och passade då på att stanna till vid de där små och ljuvligt doftande citrusträden.

Jag får liksom inte nog av de där dofterna. Särskilt mycket fastnar jag för citronträdens blommor och så jag gillar verkligen allt med citroner också.


Färger och dofter som jag blir så glad av!

Älskar blomdofterna och gillar verkligen även att äta citrus...Jag hittade också jättefräscha KRAV-märkta kryddor som fick följa med mig hem. Nu står de i köksfönstret och det är bara att plocka och dekorera maten med allt det goda.


Vardagslyx för mig och livet är gott!


Ha det gott du också!Kram

Pia Jonna


18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2 Post
bottom of page