top of page

Och tiden går fort nu...


Jag längtar till våren och värmen. Ser verkligen fram emot det... Men samtidigt så är jag ju på väg in i en stor förändring och tiden går fort nu... Det känns fint och spännande men det känns också vemodigt att sluta med det jag byggt upp. Men jag vet att jag hjälp väldigt många med deras hälsa genom åren och jag är så tacksam för alla som sökt sig till mig och ayurveda.

Men, men... Från och med 1 juni ska jag pausa företaget. Jag behöver både en förändring och en paus. Sådant är livet och så ska det vara.


Alltsedan min man och jag startade AyurVeda Livsbalans AB i juni 2010, har vi haft "många järn i elden" under åren. Och i början så jobbade vi ju bägge två med de ayurvediska behandlingarna men så har det ju inte varit på många, många år nu.

Men även om han inte jobbar med behandlingar längre så är jag grymt tacksam att han tar hand om bokföringens alla "kringelkrok" som måste fungera i ett företag.

Och vi har ju genom åren tillsammans haft kurser, föreläsningar, temakvällar, varit med på hälsomässor m.m.

Allt har varit väldigt roligt och också lärorikt och det känns så himla kul att vi vågat, Att vi tog chansen. Att vi gjorde en omstart i våra liv med att starta ett företag, sälja huset och flytta till Karlstad.


Och nu är det dags för ännu ett steg i förändringen. Många som frågar och undrar vad jag ska göra sedan, efter 1 juni...

Allra först ser jag fram emot att bara få vara och ta dagen som den kommer, utan att ha tider att passa. Jag vill också mer helhjärtat kunna ta hand om mig själv och ge mig ledig tid. Det kommer att bli ännu mer av ayurveda och dolce vita i mitt liv.

Ett spännande skede i livet, igen!


Ha det gott kära du! Och kul att du läser mina inlägg här!

Kram

Pia Jonna


OBS! Jag vill påminna om:

Om du vill köpa AyurVeda Livsbalans påsar med kryddor och påsar med ayurvediska örter, så gäller det att passa på nu.

Kryddpåsarna och örtpåsarna kommer nämligen inte att följa med till den som tar över webbshopen.
33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2 Post
bottom of page