top of page

Och tiden går fort nu

Uppdaterat: 21 jan.

Jag längtar till våren och värmen. Ser verkligen fram emot det... Men samtidigt så är jag ju på väg in i en stor förändring och tiden går fort nu... Det känns fint och spännande men det känns också vemodigt att sluta med det jag byggt upp. Men jag vet att jag hjälp väldigt många med deras hälsa genom åren och jag är så tacksam för alla som sökt sig till mig och ayurveda.

Men, men... Från och med 1 juni ska jag pausa företaget. Jag behöver både en förändring och en paus. Sådant är livet och så ska det vara.


Alltsedan min man och jag startade AyurVeda Livsbalans AB i juni 2010, har vi haft "många järn i elden" under åren. Och de första åren jobbade vi bägge två med de ayurvediska behandlingarna men så har det inte varit på många, många år nu.

Dock är det min man som ser till att bokföringens alla "kringelkrok" fungerar och den hjälpen tar jag tacksamt emot...

Och genom åren har vi tillsammans haft kurser, föreläsningar, temakvällar, varit med på hälsomässor m.m.

Allt har varit väldigt roligt och också lärorikt och det känns så himla kul att vi vågat, Att vi tog chansen. Att vi gjorde en omstart i våra liv med att starta ett företag, sälja huset och flytta till Karlstad.


Och nu är det dags för ännu ett steg i förändringen. Många som frågar och undrar vad jag ska göra sedan, efter 1 juni...

Allra först ser jag fram emot att bara få vara och ta dagen som den kommer, utan att ha tider att passa. Jag vill också mer helhjärtat kunna ta hand om mig själv och ge mig ledig tid. Det kommer att bli ännu mer av ayurveda och dolce vita i mitt liv.

Ett spännande skede i livet, igen!


Ha det gott kära du! Och kul att du läser mina inlägg här!

Kram

Pia Jonna

37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page