top of page

Så annorlunda det är för mig i år

Uppdaterat: 21 jan.

Vilken skillnad det är i år mot hur det varit under alla åren med mitt

AyurVeda Livsbalans AB!

Så annorlunda det är för mig i år!

Den här tiden på året har alltid varit den mest hektiska. Många behandlingar blev det innan jul varje år. Och det kändes alltid så fint att få uppleva att människor som kom på behandling kunde njuta och slappna av. Att även den mest stressade personen kunde släppa stressen under den långa behandlingen. Särskilt märkbart var det under en marmabehandling. Värmen och den subtila beröringen på marmapunkterna kunde verkligen få ner stressen. Ja, i och för sig hände det ju vilken tid som helst på året... :)


December var också då som många kom på att de ännu inte använt sitt friskvårdsbidrag. Då blev det bråttom och ett pusslande med tider för att jag skulle hinna boka in alla. För helst ville ju de flesta komma innan jul!


På webbshopen och i butiken ökade också trycket innan jul.

Och även om det blev stressigt ibland så har jag haft såå mycket fint som har hänt inför julen, inte bara behandlingar.

Extra fint och roligt var det när jag fick möjlighet att hjälpa till att hitta "rätt" julklapp i butiken! Det hände ofta inför jul att kunder kom in och ville köpa något ayurvediskt till sin partner, vän, mamma, farmor eller mormor. Det är såå många fina minnen och situationer jag kan se framför mig nu. Oftast var ju julklappen ämnad till någon som brukade besöka mig för konsultation eller behandling och då var det ju lätt.

Men ibland gällde det en julklapp till någon som jag aldrig träffat och det brukade lösa sig det också. Ställer man rätt frågor så blir det rätt julklapp :)


Konceptet med behandlingar, konsultationer, klienter, webbshopen, butiken, kunder och även den här mest hektiska tiden på året, kan jag självklart sakna.

Men livet är ständigt i ett flöde!

Och du och alla andra ayurveda-vänner finns för alltid kvar i mitt hjärta!


Varm kram

Pia Jonna


23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page