top of page

En fin uppvisning!

Uppdaterat: 19 jan.

I går eftermiddag när jag kom hem från jobbet var det varmt och skönt och jag fick möjlighet till en härlig fikastund på balkongen. Så skönt! Och mitt i fikat dök den här humlan upp och hade en uppvisning lääänge.

Vet du, sådana här stunder när jag får möjlighet att vara nuet och iaktta och ta in de där händelserna som vanligtvis försvinner i mängden, de stunderna gör gott i både kropp och själ. För det är i lugnet och stillheten som vi får chansen att verkligen komma i kontakt med oss själva, vår innersta längtan och våra drömmar.

Där får vi veta att allt är möjligt. Vi kan förändra nu om det är något som vi inte är nöjda med i livet. Ha tillit till att allt blir som det ska bli. Att vara tacksam och uppskatta livet.


Jag är tacksam att jag kan stanna upp och njuta av allt och alla som finns i mitt liv. Jag är tacksam för att ha upplevelser som jag överlevt. Jag är tacksam att jag har de erfarenheter med mig som gör att jag vågar gå min egen väg och vara mig själv.


Ta väl hand om dig och njut du också!

Kram

Pia Jonna


38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page