top of page

TILL SALU I KARLSTAD!

Uppdaterat: för 6 dagar sedan

En komplett utrustning för att erbjuda Abhyanga-Shirodara-Swedana!

Komplett utrustning för Abhyanga-Shirodara-Swedana. OBS! Madrassen medföljer ej!

Det är ett vackert hantverk som du kan se på bilderna. Gjord med kärlek och i material som är naturligt, rent och giftfritt.


Abhyanga-behandlingsbänken är i trä och målad med filmjölkslasyr i jordfärgerna Guldockra och Caput mortum, och målad med en speciell typ av knackteknik.

Längd: 2,12 cm

Bredd: 98 cm

Höjd: 81 cm


Abhyanga-bädden går att plocka isär genom att den lyfts av benbockarna.

Smidigt att flytta bänken om det behövs. Som t ex för att få mer plats. Vi gjorde så när mitt behandlingsrum användes vid Ayurveda-utbildning och kurser, då lyfte vi av "liggdelen" och ställde den mot en vägg.

På benbockarna la vi en bordsskiva och ställde på fruktfat och tekoppar.

En liten pall ingår. Bra för kunderna att ha något att kliva upp på.


Vid huvudänden finns en specialgjord nedsänkt del med ett hål. Där rinner Shirodara-oljestrålen ner och samlas upp i kastrullen som finns på den varma kokplattan under bädden.

Den nedsänkta delen gör att oljan, som inte går med ner i hålet, försiktigt kan skrapas ner i hålet under behandlingen. Dessutom kan inte oljan rinna ner på bädden och personen som ligger där.I fotänden finns en utdragbar hylla där steamern står och som ”kopplas ihop” med ångtältet.Swedana-tältet är nu nytvättat och fräscht!Shirodara-ställningen är gjord i koppar.

Koppar är balanserande, effektfullt och vackert och behöver bara få en putsning då och då för att fortsätta vara skinande vacker.

Golvplattan är i trä och målad i samma färgsättning och knackteknik som behandlingsbänken. Och ställningen är lätt att flytta eftersom det finns små hjul under plattan.

OBS! Behandlingsbänken säljs komplett, inte varje del för sig.


Pris: 18 500kr exl. moms eller högstbjudande.

Priset kan diskuteras.

Snabb och krångelfri affär prioriteras.


Du når mig på 070-2363396 och mejl: pia.jonna@hotmail.com Varma hälsningar

/ Pia Jonna


P.S. Vi hade varsin likadan sådan här utrustning min man och jag när vi startade AyurVeda Livsbalans AB 2010. Och vi gjorde även par-behandlingar som var väldigt omtyckta både av kunderna och av oss. Såå mycket vackra energier det blev. Det var magiskt!

                                         *

Ena utrustningen finns numera hos Ayurveda-Center i Malmö.  

Och finns det någon i Skåne som är intresserad av utrustningen så har Anette på Ayurveda-Center meddelat mig att det går bra att kolla hos dom hur utrustningen ser ut och fungerar.

Tack snälla Anette för det!  

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Livet

Energi!

Inlägg: Blog2 Post
bottom of page