ÄNTLIGEN HITTAT EN KÖPARE!!!

Uppdaterat: för 2 dagar sedan

Har du gått behandlingsutbildningen Abhyanga - Swedana - Shirodara och längtar efter att erbjuda dina kunder de här behandlingarna?

Saknar du utrustning? Då har jag det du behöver!


En komplett behandlingsutrustning för Abhyanga-Shirodara-Swedana finns att köpa hos mig och AyurVeda Livsbalans AB i Karlstad!


Det är ett fantastiskt vackert hantverk som du kan se på bilderna. Gjord med kärlek och i material som är naturligt, rent och giftfritt.

Komplett utrustning för Abhyanga-Shirodara-Swedana

Abhyanga-behandlingsbänken är i trä och målad med filmjölkslasyr i jordfärgerna Guldockra och Caput mortum, och målad med en speciell typ av knackteknik.

Längd: 2,10 cm

Bredd: 98 cm

Höjd: 74 cm


Abhyanga-bädden går att plocka isär genom att den lyfts av benbockarna. Smidig att flytta om det behövs. (När behandlingsrummet används vid kurser, lyfter vi av "liggdelen" och lutar mot väggen. På benbockarna lägger vi en bordskiva där det går att ställa t ex fruktfat).
Vid huvudänden finns en specialgjord nedsänkt del med ett hål. Där rinner Shirodara-oljestrålen ner och samlas upp i kastrullen som finns på den varma kokplattan under bädden.

Den nedsänkta delen gör att oljan, som inte går med ner i hålet, försiktigt kan skrapas ner i hålet under behandlingen. Dessutom kan inte oljan rinna ner på bädden och personen som ligger där.
I fotänden finns en utdragbar hylla där steamern står och som ”kopplas ihop” med ångtältet.


Swedana-tältet har givetvis tvättats efter varje behandling dock har oljan sugits in och skapat fläckar längst fram på tältet, där kunders armar legat emot. De fläckarna går ej att få bort, tyvärr.

Shirodara-ställningens material är i koppar.


Golvplattan är målad med samma färg och färgsättning som bädden.

Ställningen har små hjul under och är lätt att flytta.


Koppar är balanserande, effektfullt och vackert och behöver bara få en putsning då och då för att fortsätta vara skinande vacker.


OBS! Jag säljer endast utrustningen komplett, inte varje del för sig.


Undrar du över något så är Du är välkommen att höra av dig till

070-2363396 eller mejl; pia.jonna@hotmail.com eller info@ayurvedalivsbalans.sePris för hela utrustningen:

16 000 kr exl. moms.

Varma hälsningar

Pia Jonna


167 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla