top of page

Frisk luft varje dag!

Uppdaterat: 16 jan.


Det är mysigt att bo så att skog och lantlig miljö med hästar finns precis i närheten och att ändå bo i stan. Och det är gött och uppiggande att ta promenader varje dag, det är superviktigt för mig och så har det alltid varit, ända sedan jag var liten. Det kvittar om det är svinkallt, ut måste jag varje dag. Frisk luft i lungorna känns viktigt för att må bra.

Nu för tiden är ju Ludde och jag lediga tillsammans så jag får sällskap.

I vinter blir det lite olika sträckor intill där vi bor och typ mellan 3-5 kilometer varje dag. Det är isigt och knaggligt som bara den på det flesta ställen men med broddar funkar det ju hur säkert och bra som helst.

Och den här första vintern, nu när jag är ledig, känns det så skönt att kunna göra saker som är välgörande för sin egen skull. Tar hand om kroppen och själen, samlar kraft och energi och accepterar vintern som den är. Den här tiden på året behövs det att stanna upp och få lugn och ro för att orka med mörkret och kylan. Och det kan jag ju verkligen göra nu...


Allt gott till dig och varm kram!

/ Pia Jonna8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page