top of page

ENERGIBALANSERING

Uppdaterat: 19 jan.

Den nya världen ligger framför dig som en möjlighet och den gamla ligger bakom dig som ett minne.


För att förändring ska ske måste någonting tas bort, och för det mesta handlar det om invanda mönster och beteenden.

Hela livsresan är en fråga om utveckling. Det kan göra ont att växa men syftet med växande är att integrera den nya vishet som du genom erfarenhet av livet skaffat dig.

Känner du att det är något du inte kan släppa taget om? Något som skaver och inte känns bra?


Marmabehandling kan vara det som hjälper dig. Den behandlingen är subtil, mjuk och samtidigt starkt berörande mentalt. Under behandlingen kommer du att få svaren från ditt djupare medvetande. Det kanske inte alltid är de svar eller budskap som du vill ha. Men kroppen och sinnet tar bara den bit du orkar med. Så klokt fungerar kroppen. De flesta som kommer till mig på marmabehandling känner behov av förändring i sina liv.


HUR GÅR DET TILL?

Allra först läser jag av din puls och utifrån det väljs vilken olja som ska användas. Alla marmaoljor tillverkas enligt urgamla ayurvediska metoder.

Den olja som valts ut vid pulstagningen appliceras sedan med lätta rörelser på marmapunkterna/energipunkterna som finns från hjässan till fötterna. Både fram- och baksidan av kroppen behandlas för att få igång energiflödet.

Du ligger under handdukar och ev även filtar under hela behandlingen.

Avslutningsvis lägger jag över dig ett täcke och gör sedan balansering på de tre stora energipunkterna. Därefter får du ligga kvar på bädden och fortsätta vila/sova en stund.

När du vaknat så bjuder jag dig på en kopp ekologiskt Ayurvediskt ört-te.


Det kan vara viktigt att inte prata för mycket efter att behandlingen avslutats. Bäst är att du stannar kvar i det som händer i kroppen. Viktigt att lyssna in vad din kropp och ditt sinne ber om. Kanske är det bästa för dig vara i stillhet och i en stund för dig själv när du kommer hem igen.


HUR MÅNGA OCH HUR OFTA?

Marmabehandling rekommenderas att göra tre stycken i en tät följd, vilket bidrar till en djupare och mer bestående effekt. Sedan kan du vänta och fylla på med fler om du känner behov av det.

Det har hänt att kunder trott att de BARA får ta tre behandlingar. Men det finns inget "tak" på hur många eller hur ofta som du kan göra en marmabehandling.

Jag brukar tillsammans med kunden göra ett lämpligt upplägg. Alla är ju olika med olika behov.


Du kan givetvis börja med EN behandling för att känna vad den ger för just Dig. Det finns inga krav på att göra flera.

Allt gott till dig!

Kram

Pia Jonna


MER OM MARMAPUNKTER

Marmapunkter är specifika punkter under eller på huden som transporterar meddelanden till de inre organen. Receptorerna omvandlar dessa stimuli till nervimpulser som färdas genom livsenergins egna kanaler – meridianerna – via centrala nervsystemet till de inre organen. Det är dessa receptorer som kallas marmas. Det finns 107 marmapunkter (vitala energipunkter/områden) på kroppen. Det är inåtledande nervändar som leder impulser från kroppens periferi till centrala nervsystemet t ex från sinnesorganen till hjärnan. Marmabehandling stimulerar dessa ingångar och receptorer, vilka genomgår förändring (depolarisering) och startar en aktivitet.

Och om du inte tror på det, så prova en behandling och se vad du tror sedan... :)

50 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page