top of page

Solsken och lussekatter

Uppdaterat: 21 jan.

Det som är det mest fantastiska med att ha fri-tid är att kunna ta dagen som det kommer. Inga tider att passa, inga måsten, inget som ska göras inom en viss tid osv.

Det enda som jag är konsekvent med är att leva med ayurveda-rutinerna och allt det läkande som finns däri och som gör att HELA jag mår bra. Jag vet att ayurveda ÄR bra och alltid kommer att vara en stor del i mitt liv. Det bara är så. Det är något som är så självklart för mig.

Nej det jag menar är allt övrigt som händer i livet som INTE behöver planeras in på en särskild tid. Jag kan göra det jag känner för, just den dagen, och utan att behöva ha koll på klockan.

Som idag, till exempel... Jag hade ingen aning, när jag klev upp i morse, att jag ville baka lussekatter. Men så blev det, när jag följde min spontana känsla. Och visst blir det extra mysigt att baka lussekatter när det är kallt ute och solen strålar in genom fönstret.

Mysigt också att ta den där promenaden efteråt och andas in den kyliga och fräscha vinterluften. Tacksam för en vacker dag, igen!


Kram

Pia Jonna9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page