top of page

Vackert i skogen...

Uppdaterat: 19 jan.

Ännu en dag med regn... Den här sommaren har verkligen regnat bort!

Men visst har det varit många fina dagar också? Jag har i alla fall njutit i sommar.

Jag har försökt att komma in i ledigheten och kunnat njuta av den.

Kanske att jag inte riktigt lyckats alla dagar, för det tar tid att landa. Att landa i mig själv, landa i att kunna ta dagen som den kommer. Känna att det är min tid nu. Min tid att kunna göra saker utan så mycket planering. Känna att livet är en gåva som ska tas väl omhand.

Men just idag... När det återigen drog igång ett evigt regnande kände jag mig lite rastlös. Inget allvarligt alls utan jag kände mer som att jag behövde få mer syre i mina lungor. Så skogen kallade. Skogen som var så vacker idag med våta löv och regndroppar som hängde från grenarna. Och bara efter en lite stund kändes det bra igen i min kropp och i mitt sinne.


Livet ÄR vackert och jag vill få in ännu mer av dolce vita i mitt liv. Njuta, leva, upptäcka, ta djupa andetag i frisk luft, känna att livet är här och nu. Fortsätta med att ha ayurveda i mitt liv och fortsätta använda så mycket som möjligt av allt det vackra och det kloka som ayurveda har. Alla dagar i veckan.


Hoppas du också fortsätter med det ayurveda kan göra för dig och att du fortsätter värdesätta dig själv och det du gör för att dina dagar här på jorden ska bli så bra som möjligt.


Stor varm kram

Pia Jonna17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page